Λόγω covid οι παραδόσεις των αποστολών ενδέχεται να καθυστερήσουν
0
Αποστολές & Πληρωμές

 ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η διαδικασία διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας ξεκινάει την ίδια μέρα της παραγγελίας σας με σκοπό να γίνει η αποστολή το συντομότερο δυνατό χωρίς καθυστερήσεις . Τα εμπορεύματα συσκευάζονται όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο και επισημαίνοντας όλα τα δέματα με ταινία (ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ) έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν σπασίματα.

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

 

1.ΑΠΟΣΤΟΛΗ COURIER .

Ο τρόπος αυτός είναι ο πιο γρήγορος καθώς ο χρόνος παράδοσης στην Ηπειρωτική Ελλάδα είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και για την Νησιωτική Ελλάδα 3-4 εργάσιμες ημέρες , όμως για οποιοδήποτε προορισμό συνιστάται για μικρές σε όγκο και βάρος αποστολές , καθώς ο υπολογισμός του κόστους αποστολής εξαρτάται κυρίως από το βάρος αλλά και από τον όγκο του δέματος .

Με αυτό τον τρόπο αποστολής , με την πραγματοποίηση της αποστολής , σας παρέχουμε τον κωδικό αποστολής (TRACKING NUMBER ) ώστε να παρακολουθείτε ανα πάσα στιγμή την πρόοδο της αποστολής σας.

Οι παραγγελίες παραδίδονται απο Δευτέρα έως Παρασκεύη

2.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Καθώς τα προϊόντα μας έχουν βάρος αυτός ο τρόπος αποστολής είναι ο πιο ενδεδειγμένος .
Η παραγγελία σας ετοιμάζεται και είναι έτοιμη για αποστολή από την εταιρίας μας εντός 1-2 ημέρες από την ημέρα της κατάθεσή σας. Οι συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες που έχουμε επιλέξει παραδίδουν τις παραγγελίες σας σε 1 με 3 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αποστολής τους!
Επειδή, η χρέωση από τις μεταφορικές εταιρείες είναι βάσει αριθμού κιβωτίων, προσπαθούμε πάντα να συσκευάσουμε τις παραγγελίες σε όσο το δυνατό λιγότερα κιβώτια και να τα συμπτύξει. Πάντα, όμως με κύριο γνώμονα την ασφάλειά τους κατά την μεταφορά και την αποφυγή απωλειών των προϊόντων.

Το κόστος μεταφορικών ενδέχεται να τροποποιηθεί από τις μεταφορικές εταιρείες.
Κατά την κατάθεση πληρώνετε μόνο το κόστος των προϊόντων της παραγγελίας  καθώς το κόστος της αποστολής πληρώνεται από εσάς  κατά την παραλαβή.

Εάν επιλέξετε την αποστολή με μεταφορική εταιρεία σαν τρόπο αποστολής, θα σας αποστείλουμε τα στοιχεία της επικοινωνίας της μεταφορικής εταιρείας ώστε να ενημερωθείτε για το συνολικό κόστος αποστολής.

Κατά την επικοινωνία με τη μεταφορική εταιρεία ζητήστε να ενημερωθείτε για το κόστος παραλαβής απο τις αποθήκες της μεταφορικής εταιρείας καθώς και το κόστος παράδοσης στο χώρο σας το οποίο πιθανώς να διαφέρει.

 

3.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το κατάστημα μας καθημερινά στις ώρες που είμαστε ανοιχτά 9:00 με 17:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής .
Η παραλαβή από το κατάστημα δεν έχει καμία χρέωση . Η παραγγελία μπορεί να παραληφθεί αφού σας ενημερώσουμε με mail η τηλεφωνικώς ότι είναι έτοιμη προς παράδοση .

Εάν προγραμματίζετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά απευθείας στο κατάστημα μας , για δική σας γρηγορότερη εξυπηρέτηση χωρίς καμία καθυστέρηση , καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε με mail η τηλεφωνικώς για τα προϊόντα που θέλετε ώστε να είναι έτοιμα συσκευασμένα κατά την προσέλευση σας .

4. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για αγορές εκτός Ελλάδος είναι απαραίτητο να υπάρξει συνεννόηση (σε ότι αφορά τα έξοδα και τους τρόπους αποστολής) με την εταιρεία ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Η πληρωμή των παραγγελιών σας πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

1. ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή της προ-πληρωμένης κάρτας στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  με ασφάλεια .

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιβεβαιώσουμε άμεσα την πληρωμή σας.

Στην επιλογή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό να μας ενημερώσετε είτε με mail στο info@papachatzis.com είτε τηλεφωνικώς στο 2410232001 / 2410534916 ότι ολοκληρώσατε την κατάθεση ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η αποστολή της παραγγελίας χωρίς καμία καθυστέρηση.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κατάθεσή σας, είναι οι ακόλουθοι:

logo_peir

Όνομα δικαιούχου: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ 
Τράπεζα: Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR4901726090005609088827352
Λογαριασμός: 5609088827352
BIC: PIRBGRAA

logo_peir
Όνομα δικαιούχου: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Τράπεζα: Alpha Bank
IBAN: GR3401403060306002002002329
Λογαριασμός: 306002002002329
BIC: CRBAGRAAXXX