Αχιλλέας Παπαχατζής
CEO - Founder
Γνωρίστε μας

71 χρόνια γνώσης, εμπειρίας και αισθητικής “ματιάς” συμπληρώνει φέτος το κατάστημα “Παπαχατζής” με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του.

Η οικογενειακή επιχείρηση “Παπαχατζής” ιδρύθηκε το 1950 από τον Αχιλλέα Παπαχατζή. Γραμμόφωνα, πικάπ, λευκές συσκεύες και φωτιστικά αποτέλεσαν τα πρώτα είδη προς πώληση.

Από τότε η επιχείρηση διευρύνθηκε. Προστέθηκαν ποικίλα χρηστικά είδη για το σπίτι, διακοσμητικά στοιχεία, είδη δώρων γνωστών εταιρειών. Σε τακτικά διαστήματα, μάλιστα, οι υπέυθυνοι της επιχείρησης επισκέπτονται τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Ευρώπης, μεταφέροντας μοτίβα και ιδέες και ενημερώνοντας τους πελάτες τους. Εισάγουν καινοτομικά προϊόντα, ενώ ταυτοχρόνως αναδεικνύουν και ελληνικά, συνεργαζόμενοι τέλος με καλλιτέχνες, προσθέτοντας εικαστικές πινελιές.
Σήμερα η τρίτη γενιά “Παπαχατζής”, στα βήματα των δύο προηγούμενων, συνεχίζει να προωθεί, να αναπτύσσει τάσεις διακόσμησης, να δημιουργεί “μόδα”. Στο πλαίσιο της εξέλιξης ανοίγει και το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), με στόχο την άμεση, επαρκή ενημέρωση των πελατών, με την ίδια πάντα γνώση, σεβασμό και πιότητα.
Κέρδισε 10% στη πρώτη σου αγορά κάνοντας εγγραφή !

My wishlist on Παπαχατζής Home

    Δεν προστέθηκαν προϊόντα στη λίστα επιθυμιών